Un cop aconseguit el tercer grau penitenciari, l’expresidenta del Parlament i presa política Carme Forcadell retorna aquest dissabte a les Terres de l’Ebre i concretament a Xerta, el seu poble. L’independentisme ebrenc li prepara una rebuda a les 12 del migdia a l’estació de Xerta i es recorda a tots els assistents guardar la distància de seguretat, evitar les aglomeracions i l’ús obligatori de la mascareta.

El diputat d’ERC, Lluís Salvadó, ha fet una piulada per animar els independentistes a rebre Carme Forcadell aquest dissabte a Xerta “amb tot l’escalf que es mereix”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.