Un metge i una persona ingressada a l’Hospital de la Santa Creu de Jesús han donat positiu de coronavirus, segons que ha comunicat aquest dimecres l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé. De moment s’han efectuat un total d’11 proves PCR a les persones que han estat en contacte més directe amb aquests dos contagiats per descartar que hagin contret la malaltia. “Aquest dimecres s’estan fent més proves i durant els pròxims dies se’n realitzaran al major nombre de personal i usuaris de l’Hospital per tindre la certesa que no hi ha més gent afectada”, ha dit Roigé.

Les visites a l’Hospital de la Santa Creu de Jesús han quedat restringides i les visites a la residència de gent gran, ubicada en el mateix complex, s’han interromput.

D’altra banda, el Departament de Salut de la Generalitat ha confirmat aquest dimecres un total de 7 nous positius de coronavirus a la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre. En l’última setmana han donat positiu de coronavirus a les Terres de l’Ebre un total de 43 persones.

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.