El Departament de Salut de la Generalitat ha comptabilitzat 7 nous positius de coronavirus a les Terres de l’Ebre en el balanç corresponent al 14 de juliol, que s’ha fet públic aquest dimecres. Ara el nombre total de contagiats a les Terres de l’Ebre des que es va iniciar la pandèmia és de 383 persones. En l’última setmana han donat positiu de coronavirus a les Terres de l’Ebre un total de 43 persones.

D’altra banda, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha comunicat aquest dimecres que un metge i una persona ingressada a l’Hospital de la Santa Creu de Jesús han donat positiu de coronavirus.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.