El Departament de Salut ha informat aquest divendres a la tarda que tres persones en seguiment del brot de l’institut del Perelló han donat positiu i eleva el nombre de contagiats a set persones. Fins ara aquest brot afectava quatre persones contagiades –dos directius del centre i les seves respectives parelles residents a Xerta i Camarles-.

També a Alcanar, una persona més, un adult familiar directe d’un dels dos joves contagiats del municipi –un altre és resident a Barcelona-, ha donat també positiu a la prova PCR.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.