Tots els joves d’Alcanar confinats arran del brot de coronavirus detectat al municipi han donat negatiu a les proves PCR que se’ls han fet, segons ha informat l’Ajuntament aquest divendres. Els joves continuaran, per protocol, uns dies més en aïllament i posteriorment se’ls tornaran a fer les proves. L’alcalde d’Alcanar, Joan Roig, ha celebrat aquests resultats. “Amb aquests negatius s’ha demostrat que els joves van actuar de forma correcta i conscient, seguint la normativa vigent”, ha remarcat.

Roig ha reconegut que el brot de coronavirus ha afectat negativament el dinamisme i l’economia del municipi. “Per aquest cap de setmana hi ha hagut anul·lacions, tant en restaurants com en hotels”. En aquest sentit, l’alcalde ha insitit que “Alcanar és un poble segur i responsable, com hem demostrat tots aquests mesos” i ha recordat la importància de seguir “les mesures de neteja de mans, distància de seguretat i ús de la mascareta per a tenir les màximes garanties de seguretat i protecció”. Finalment, també ha demanat no crear un falsos “alarmismes”.

D’altra banda, l’Ajuntament d’Alcanar ha reactivat el servei de suport a la ciutadania dirigit a les famílies que es troben en aïllament domiciliari pendents de les indicacions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

El servei implica la gestió a domicili de la compra d’aliments, medicaments i productes de primera necessitat per un equip de voluntariat, així com l’atenció psicològica telefònica per part de professionals, sota la coordinació de les regidories d’Afers Socials i Joventut de l’Ajuntament d’Alcanar.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.