L’Ajuntament d’Alcanar subministra una mascareta reutilitzable i feta amb material hidrorepel·lent a totes les persones del municipi que ho desitgen. Els veïns i veïnes que vulguen recollir la seua o la d’altres persones adultes del mateix nucli familiar han de trucar al telèfon 977732013. Des de l’Ajuntament s’assignarà un dia i hora de recollida per garantir els protocols de seguretat.

Les darreres setmanes el consistori ja n’ha repartit més de 17.000, 13.000 de les quals han estat destinades a comerços i empreses, sectors vulnerables del municipi i a persones adultes.

D’altra banda, l’equip de cosidores voluntàries del consistori ha fabricat 6.000 mascaretes destinades als xiquets i xiquetes. D’aquestes, prop de 4.000 ja han estat entregades als infants; un primer repartiment a domicili es va fer al mes de maig amb l’entrada a la fase de desescalada. El segon repartiment va tenir lloc al mes de juny, a l’inici de la fase de represa.

“Ara el nostre objectiu és dotar de mascaretes a aquelles persones adultes que encara no en tinguen cap de donada per l’Ajuntament. Ens hem de cuidar, l’aparició de nous casos ens obliga a reforçar les condicions d’ús de les mesures de protecció i, específicament, l’ús de la mascareta”, ha destacat l’alcalde d’Alcanar, Joan Roig.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.