La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre ha confirmat 2 nous positius per coronavirus en el balanç corresponent al 27 d’abril. Els casos que es qualifiquen com a sospitosos han augmentat les últimes 24 hores en 70 i no s’ha donat cap alta mèdica (108 en total des que es va iniciar la pandèmia). En aquesta jornada s’ha registrat una mort considerada com a sospitosa en una residència geriàtrica.

Ara, el comput global de casos posititus confirmats per prova diagnòstica (PCR i test ràpid) s’eleven a 195, als quals cal sumar 1.836 casos sospitosos (70 més que diumenge), que són aquells que han estat determinats per professionals facultatius. A les residències de la gent gran de l’Ebre s’han confirmat fins ara 15 positius a residents (no varia) i 285 casos sospitosos (10 més que diumenge).

El número de morts que ha provocat la pàndemia s’ha incrementat en un a la Regió Sanitària de l’Ebre i és de 38, dels quals 14 corresponen a casos confirmats i 24 a sospitosos (un més que diumenge). D’aquest balanç, 7 morts ho han estat en residències de la gent gran (2 confirmats i 5 més de sospitosos).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.