La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre ha confirmat 4 nous positius per coronavirus en el balanç corresponent al 26 d’abril, una jornada en què no s’ha registrat cap defunció. No obstant això, els casos que es qualifiquen com a sospitosos han augmentat les últimes 24 hores en 59 i s’ha dont només una alta mèdica (108 en total des que es va iniciar la pandèmia). Dels nous positius confirmats, 2 han estat en residències geriàtriques on també s’han comptabilitzat 20 casos sospitosos.

Ara, el comput global de casos posititus confirmats per prova diagnòstica (PCR i test ràpid) s’eleven a 193, als quals cal sumar 1.776 casos sospitosos (59 més que dissabte), que són aquells que han estat determinats per professionals facultatius. A les residències de la gent gran de l’Ebre s’han confirmat fins ara 15 positius a residents i 275 casos sospitosos.

El número de morts que ha provocat la pàndemia no ha variat en els últims cinc dies a la Regió Sanitària de l’Ebre i és de 37, dels quals 14 corresponen a casos confirmats i 23 a sospitosos. D’aquest balanç, 6 morts ho han estat en residències de la gent gran (2 confirmats i 4 més de sospitosos.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.