Per segon dia consecutiru, la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre no ha registrat cap nou cas positiu de coronavirus ni cap nova defunció, segons el balanç corresponent al 22 d’abril fet pel Departament de Salut de la Generalitat. No obstant això, els casos que es qualifiquen com a sospitosos han augmentat les últimes 24 hores en 44. Pel que fa a les altes no se n’ha registrat cap.

Ara, el comput global a la Regió Sanitària de Terres de l’Ebre queda així: els casos posititus confirmats per prova diagnòstica (PCR i test ràpid) s’eleven a 181, als quals cal sumar 1.512 casos sospitosos (44 més que dimarts), que són aquells que han estat determinats per professionals facultatius. A les residències de la gent gran de l’Ebre s’han confirmat fins ara 11 positius a residents i 205 casos sospitosos (9 més que dimarts).

Segons els nous càlculs del Departament de Salut de la Generalitat, el número de morts que ha provocat la pàndemia fins aquest dimarts a la Regió Sanitària de l’Ebre és de 37 (no varia respecte dimarts), dels quals 14 corresponen a casos confirmats i 23 a sospitosos. D’aquest balanç, 6 morts ho han estat en residències de la gent gran (2 confirmats i 4 més de sospitosos).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.