Aquest dimarts no s’ha registrat cap nou positiu ni defunció confirmada per coronavirus a les Terres de l’Ebre, segons les dades facilitades pel Departament de Salut de la Generalitat. No obstant això s’han registrat tres noves defuncions i 121 nous casos que es tipifiquen com a sospitosos. Pel que fa a les altes se n’han donat en les últimes 24 hores un total de 4.

Ara, el comput global a la Regió Sanitària de Terres de l’Ebre queda així: els casos posititus confirmats per prova diagnòstica (PCR i test ràpid) s’eleven a 181, als quals cal sumar 1.468 casos sospitosos (121 més que dilluns), que són aquells que han estat determinats per professionals facultatius. A les residències de la gent gran de l’Ebre s’han confirmat fins ara 11 positius a residents i 196 casos sospitosos (42 més que dilluns).

Segons els nous càlculs del Departament de Salut de la Generalitat, el número de morts que ha provocat la pàndemia fins aquest dilluns a la Regió Sanitària de l’Ebre és de 37 (3 més que dilluns), dels quals 14 corresponen a casos confirmats i 23 a sospitosos. D’aquest balanç, 6 morts ho han estat en residències de la gent gran (2 confirmats i 4 més de sospitosos).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.