El Grup Balfegó ha fet l’entrega de diverses caixes de mascaretes i altres equips de protecció a la Policia Local i el Servei d’Urgències Municipal (SUM), perquè tinguin més material per protegir-se durant l’estat d’alarma pel coronavirus.

El regidor de Seguretat Municipal, Salut i Recursos Humans de l’Ametlla de Mar, Joan Manel Tello agraeix la donació i explica que també permetran protegir els operaris de neteja i els voluntaris que col·laboren amb les ajudes a domicili.

A més, Tello demana a totes les empreses i particulars que disposin d’equips de protecció si els poden donar a l’Ajuntament, ja que la compra d’aquests materials està sent difícil pels requisaments que s’estan fent als fabricants.

Redacció: La Cala RTV

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.