Un bon número d’esportistes han participat aquest diumenge a la Final Territorial de Cros dels Jocs Esportius Escolars a Móra d’Ebre, representant a les comarques de Ribera d’Ebre, Baix Ebre, Montsià i Terra Alta i com a pas previ per competir a la Final Nacional el dia 8 de març a La Muntanyeta, al municipi d’Olèrdola a la comarca de l’Alt Penedès.

El magnífic espai de l’Illa Saurí de Móra d’Ebre on s’han desenvolupat les divuit curses programades i la bona climatologia durant tot el matí han permès viure el cros com una gran jornada de promoció d’esport base. Els organitzadors -el Consell Esportiu i Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, l’Ajuntament de Móra d’Ebre i l’AMPA i l’AEE del Col·legi Santa Teresa- han cuidat tots els detalls i les curses s’han desenvolupat amb total normalitat.

La final territorial de cros, coordinada per l’Agrupació Territorial de Consells Esportius Terres de l’Ebre, és una de les moltes activitats que s’organitzen durant l’any dins del programa dels Jocs Esportius Escolars del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya. Els diferents pòdiums de les curses oficials (encara que també es van fer les curses de promoció de patufets) van ser els següents:

 

CADET FEMENÍ: 1. Laura Roig (Institut Terra Alta), 2. Laia Roca (AMPA CEIP Marcel.lí Domingo). 

 CADET MASCULÍ: 1. Razvan Pintea (Institut Terra Alta), 2. Joan Carles Frixach (Institut Terra Alta. 

INFANTIL FEMENÍ: 1. Queralt Casacuberta (Atletisme Perelló), 2. Anna Rebull (Atletisme Perelló), 3. Júlia Espuny (ATE). 1r equip: AMPA IES Julio Antonio.

INFANTIL MASCULÍ: 1. Haliu Estrampes (Institut Flix), 2. Ricard Frixach (Institut Terra Alta), 3. Alí Essouidi (Institut Escola Agustí Barberà). 

ALEVÍ FEMENÍ: 1. Queralt Pinyol (AMPA IE Mora la Nova), 2. Ainoa Caballé (ATE), 3. Anna Espinosa (Atletisme Perelló). 1r equip: I.E. Agustí Barberà. 

ALEVÍ MASCULÍ: 1. Màxim València (Atletisme Perelló), 2. Roger Brull (Atletisme Perelló), 3. Bernat Figueres (Atletisme Perelló). 1r equip: Atletisme Perelló. 

BENJAMÍ FEMENÍ: 1. Anna Mas (AMPA Escola Sant Miquel), 2. Edurne Galeano (ATE), 3. Laia Moya (AEE Benissanet). 1r equip: Institut Escola Agustí Barberà). 

BENJAMÍ MASCULÍ: 1. Aleix Roca (AEE Col.legi Santa Teresa), 2. David Coman (AEE ZER Riu Serra), 3. Martí Martí (Atletisme Perelló). 1r equip: AEE ZER Riu Serra. 

PREBENJAMÍ FEMENÍ: Orire Nura Ajoke Rose (AMPA Escola Sant Agustí), 2. Raquel Piñol (Atletisme Perelló), 3. Valeria Covasan (I.E. Agustí Barberà). 1r equip: I.E. Agustí Barberà

PREBENJAMÍ MASCULÍ: Marc Cruz (Escola Lluís Viñas), 2. Ramon Castells (ATE), 3. Marc Terrones (AMPA Escola Sant Miquel). 1r equip: Club Atletisme Terres de l’Ebre.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.