L’Arnes, després de dues jornades sense jugar per les pluges i la neu, va tornar a competir i va assolir una victòria amb doble valor per distanciar-se de la part baixa de la taula, a Amposta (2-3). Els arnerols es van avançar amb un gol de Quim. Van fer una pressió alta i van tenir el partit controlat en la seua primera fase. Però en els darrers 15 minuts del primer acte, la intensitat visitant va baixar i l’Amposta va poder tenir més profunditat, empatant amb un golàs de Sergi. A la represa, aviat, el visitant Gordo va aprofitar la feblesa defensiva local en la jugada i va establir l’1-2. Acte seguit, el local Sergi, amb un altra canonada, va aconseguir el 2-2. Golàs. L’Amposta va poder tenir més pilota i va fer-la circular amb més velocitat. Va crear diverses situacions de gol. Però amb el partit més fracturat, l’Arnes va poder alliberar-se de la pressió local i fruit de la insisitència de Gordo en una jugada, aquest va marcar el 2-3. Bona recuperació del davanter i centrada-xut per l’escaire. L’Amposta va tornar a estar fràgil en l’acció.A partir d’aquí, l’Amposta va intentar-ho a la desesperada però sense poder empatar. Els ampostins van deixar perdre una ocasió per reduir distàncies amb la zona menys incòmoda de la taula. L’Arnes va fer un bon pas avant. Divendres 21 jugarà el partit pendent contra la Rapitenca. Diumenge 23, recuperarà el suspés contra el Sant Jaume.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.