El Roquetenc afrontava un rebte majuscul ja que encara no ha guanyat cap partit com a local i avui rebia al lider Remolins Bítem que ademés s’ha convertit en la “bestia negra” ja que fa més de 7 anys que els de Roquetes no poden guanyar als de Bítem. Ben aviat el partit s’ha posat de cara per als visitants ja que Moha avançava al Remolins al minut 5 que ademés portava el ritme del partit en els primers minuts, però a mesura que avantça-va el primer temps els locals s’ha refet i han disposat de bones ocasions per empatar, peró la falta d’encert ens ha fet arrivar al descans amb el 0-1. A la represa joc igual.lat fins que els visitants sentenciaven al minut 64 amb un grand gol de Mimoun, amb el marcador a favor i la confiança que dona el liderat el Remolins ha control.lat el partit fins al final i l’ha pogut ampliar al minut 75 amb un grand gol de falta de Moha. El Roquetenc ha acabat amb 10 perqué al minut 86 Miki ha estat expulsat per doble groga. (Miquel Campos)

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.