Imatge insòlita la que s’ha viscut aquesta mateixa nit al ple del consistori municipal a Amposta. Arran d’una enganxada dialèctica entre l’alcalde Adam Tomàs (ERC) i el regidor de Som Amposta, Fèlix Aliau, per la proposta de sol·licitud de zona catastròfica del Delta de l’Ebre ha generat que moments de tensió que han acabat amb la suspensió del plenari.

Tomàs ha cridat a l’ordre fins a tres vegades al regidor del partit de l’oposició i com s’ha negat a abandonar el ple, l’alcalde s’ha vist forçat a suspendre’l. Un fet que no es recorda a la capital del Montsià.

Una vegada suspès el ple, un membre de Som Amposta mantenia un acalorat debat en l’alcalde fora de la sala de plens amb la presència d’altres regidors del govern i oposició quan el portaveu de Som Amposta, German Ciscar, li ha donat una empenta. El regidor del govern Pau Cid s’ha interposat mediant en l’acció i Ciscar li ha donat un cop a la cara. Uns fets que han provocat que una patrulla de la policia local s’haja presentat a l’ajuntament pero no ha intervingut ja que s’ha quedat fora de la casa consistorial.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.