El temporal Glòria ha provocat danys molt importants a les platges del municipi de l’Ampolla. L’Ajuntament té previst avui fer una primera avaluació de totes les destrosses que ha provocat la llevantada. A la platja de les Avellanes la fúria del mar ha arrancat baranes, marges de pedra en sec i ha malmès el passeig. La d’Avellanes no ha estat l’única, el temporal s’ha acarnissat amb totes les platjes ampolleres i els danys també són importants a l’Arenal. El carrer del Mar, entre la platja Avellanes i el Baconer es troba tallat a la circulació rodada.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.