Deltebre s’aixecat avui amb una gran notícia. El municipi deltebrenc està d’enhorabona ja que un fill de Deltebre, Joan S. Navarro, ha estat campió del Dakar 2020 exercint com a cap d’enginyers de l’equip de Carlos Sainz.

Un orgull per a un municipi emergent que compta amb veïns i veïnes que ajuden, dia rere dia, a la projecció de la nostra marca a nivell internacional.

Carlos Sainz ha fet història als 57 anys aconseguint guanyar el seu tercer ral·li Dakar. El pilot madrileny ha manat en les dunes del desert en la major part de les etapes i s’ha mostrat el més regular de tots.

Després de proclamar-se campió en 2010 i 2018, Sainz va arrodonir el seu triplet controlant a la perfecció l’última jornada, que afrontava amb deu minuts d’avantatge sobre Stéphane Peterhansel (Mini) i Nasser Al-Attiyah (Toyota), i confirmant que ha estat el millor en aquesta primera edició del ral·li a l’Aràbia Saudita.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.