El R Bítem, segon classificat, va guanyar al camp del líder Batea (2-3). D’aquesta manera, l’iguala a punts. Els locals van començar millor i es van avançar amb un golàs de Ferri. Però el R Bítem va recacionar abans del descans, tenint opcions. I a l’inici de la represa es va imposar, remuntant amb gols de Vilarroya i Balada. Ferri, de penal, va empatar amb el 2-2 que era un bon resultat per al Batea, tal com havia anat el segon temps. Però en afegit, Vilarroya va marcar el 2-3.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.