Un xou d’improvisació, en què res no està assajat ni té guió. ‘ImproSide Story‘ és la proposta que la companyia ‘Les Improvisables’ va presentar al Festival Reus Teatre Musical i es podrà veure a per Canal Terres de l’Ebre aquest dijous, dia de Sant Esteve, a les 22.30 h.

Cada funció és una història nova decidida pel públic. La música i les cançons hi tenen un paper fonamental i fan viatjar els espectadors pels musicals de Broadway, l’univers de Disney o els clàssics del western.

On i quan el podreu veure

A banda de l’espectacle, l’emissió inclourà una conversa entre la periodista Anna Fortuny (Canal Reus TV) i un dels protagonistes de l’obra, Rai Borrell. El podreu seguir dijous, el dia de Sant Esteve, a les 22.30 h per Canal Terres de l’Ebre i per tot Catalunya a les televisions locals adeherides a La Xarxa.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.