Canal Terres de l’Ebre dóna el tret de sortida al Nadal amb l’estrena de la seva felicitació a ritme de l’aplicació de moda TikTok. Els seus treballadors, i alguna sorpresa més, han volgut donar la benvinguda a tots els teleespectadors amb bon humor, música i molt de ritme per desitjar que tota la gent de les Terres de l’Ebre passi un bons dies de Nadal i un feliç 2020.

Podeu veure les felicitacions aquí:

Canal Terres de l'Ebre us destija un bon nadal i feliç 2019! 🎄🎆🎇

🎄☃🔔 Tot l'equip de Canal Terres de l'Ebre i Ebredigital.cat us desitgem unes molt bones festes de Nadal i que l'any 2020 estigui ple d'esdeveniments positius per a tothom. ❤😊✨

Posted by Canal Terres de l'Ebre on Monday, December 23, 2019

Canal Terres de l'Ebre us destija un bon nadal i feliç 2019! 🎄🎆🎇

🎄☃🔔 Tot l'equip de Canal Terres de l'Ebre i Ebredigital.cat us desitgem unes molt bones festes de Nadal i que l'any 2020 estigui ple d'esdeveniments positius per a tothom. ❤😊✨

Posted by Canal Terres de l'Ebre on Monday, December 23, 2019

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.