Els Reguers acull aquesta cap de setmana, 2 i 3 de novembre, la tretzena edició de la Fira del Rovelló, un certamen consolidat que esdevé un important aparador d’un dels productes de temporada més buscats a les muntanyes del massís del Port. Enguany, la Fira del Rovelló la inaugurarà Gisela Bosch, tècnica del Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià.
Dissabte al migdia, a la pista de ball d’estiu, tindrà lloc la Marató de la Pauma Solidària  a favor del Banc d’Aliments de les Terres de l’Ebre. El programa també inclou un tast d’olis, actuacions musicals, un taller de llata i una ballada de jotes.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.