Després d’un inici de temporada en el qual han sumat quatre victòries en quatre partits disputats fins ara, la Cava buscarà aquest diumenge a partir de les 17 hores de la tarda el repòquer de victòries davant el Flix. No serà una empresa gens fàcil.

Tot i així, el conjunt blanc-i-blau que vol tornar a ilusionar als aficionats amb el retorn a la segona catalana, està reforçat anímicament després de la victòria ‘in extremis’ que va sumar diumenge passat davant el filial de l’Amposta, en un partit que se’ls havia complicat molt i que a tres minuts del final anaven perdent per 1 gol a 2. Aquest ensurt i el fet d’haver resolt els tres darrers compromisos amb resultats ajustats, tots ells per la mínima davant la Rapitenca B (1-0), l’Arnes (1-2) i l’Amposta B (3-2), ha donat el toc d’atenció als jugadors de Narcís Laboria de cara a un partit que es presenta competitiu i disputat.

Serà un partit especial per al tècnic local, tenint en compte que fins la temporada passada entrenava al conjunt de la Ribera d’Ebre. No obstant, serà un partit complicat per al conjunt deltebrenc tenint en compte que els riberencs han sumat nou punts dels dotze possibles, caent derrotats al camp de la Rapitenca B per 4-0 en un partit on presentaven diferents baixes importants.

Els blanc-i-blaus volen seguir l’estela del Remolins-Bítem que també ho ha sumat tot, com els caveros, i lideren la taula classificatòria els homes de Jordi Vallés sense haver encaixat cap gol en els quatre partits disputats. Visiten l’Arnes al municipal de la Valleta diumenge al mateix horari que es juga la Cava-Flix, les cinc de la tarda.

El filial viatja a Masdenverge

Pel que fa a l’equip filial, després de la jornada de descans de la setmana passada al grup 20 de la quarta catalana, torna a la competició després del bon sabor de boca que els va deixar la victòria ‘in extremis’ davant el filial de l’Ebre Escola Esportiva, amb el gol de Jesse a falta de cinc minuts del final. Visiten en aquest cas a un equip cridat a ser un dels capdavanters del grup, el Masdenverge, en un partit que tindrà lloc dissabte a partir de les 17 hores de la tarda.