L’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) dels Muntells acollirà el museu sobre la història del bous braus a les Terres de l’Ebre, que impulsa l’Associació de Criadors de Bous Braus. L’alcalde dels Muntells, Rafel Porres, ha justificat l’execució d’aquest projecte amb la vinculació que aquesta població deltaica té amb els bous braus. Des de l’Associació de Criadors de Bous Braus, el seu president Paco Palmer, ha agraït la decisió dels Muntells d’acollir el museu.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.