El Consell Comarcal del Baix Ebre i l’Ajuntament de Tortosa van homenatjar ahir a la tarda Visitación Montañés, monja del convent de Santa Clara, amb motiu del seu centenari. L’acte va tenir lloc al convent de Santa Clara on el bisbe de Tortosa, Enrique Benavent, va oficiar una missa i on van assistir el president del Consell, Xavier Faura i l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, entre altres autoritats.

Visitación Montañés (originària d’Albocàsser, Alt Maestrat) va ingressar a l’Orde de Santa Clara el 1948 i és una de les monges que va col·laborar en la reconstrucció del convent tortosí destruït en part durant la Guerra Civil. Ha estat abadessa, vicaria i mestra de les novícies del convent.

L’homenatjada va rebre una placa commemorativa del Consell Comarcal del Baix Ebre, un ram de flors i una Medalla Centenària en nom de la Generalitat, entre altres obsequis.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.