El tècnic tortosí Carlos Alós ja té destí. Poc ha tardat a trobar una sortida després de desvincular-se la setmana passada del FAR Rabat marroquí i la propera temporada dirigirà al Qatar SC de la màxima competició catarí.

El jove tècnic ebrenc afronta un nou repte internacional, després d’haver militat en equips de Polònia, el Kazakhstan i Marroc. La lliga de la Qatar Stars League s’inicia al mes d’agost, i coincidirà amb l’ex-jugador del Barça, Xavi, que farà de tècnic de Gabi (ex-Atlètic de Madrid) i Sneider (ex-Real Madrid).

Alós declarava que “estic en moltes ganes d’iniciar el nou repte i em fa molta il·lusió iniciar la pretemporada. M’he de familiaritzar amb l’equip, però no serà difícil després de les anteriors etapes que hem viscut. Estic il·lusionat d’arrencar ja la preparació“.