El Tortosa Ebre va perdre contra el líder, el Sitges (0-3) en un partit en què les ebrenques, segones a la taula, necessitaven la victòria per ser campiones en la última jornada. Però no va poder ser. El Siges, més ben posat en el camp, va dominar i va tenir el control del partit, gaudint de les opcions més clares. Al descans s’arribà amb el 0-1 i a la represa, les visitants van sentenciar amb dos gols més. El Tortosa Ebre, amb diverses baixes, va jugar un xic precipitat i neguitós davant d’un rival que va afrontar el duel amb més confiança. Tot i no poder pujar per la sanció, el Tortosa Ebre ha lluitat pel títol de Segona divisió fins el final. Gran temporada de les noies de Víctor Borja i Guillem Pedrola.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.