Robert Karas, campió mundial de Triatló Triple Ironman es va imposar a la quinzena edició de l’Ironcat de l’Ampolla. Ho va fer a més establint el rècord de la prova, establert per ell mateix el 2017. Enguany va creuar la meta amb vuit hores, vint-i-dos minuts i 36 segons, 16 minuts menys. El van acompanyar al podi Albert Jiménez i Enrique Barajas.

En dones va guanyar Montserrat Vel amb onze hores i dos minuts i quatre segons, mentre que Carmen Maria Pérez va ser segona i Ana Maria Carreres tercera.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.