La sala petita de l’ Auditori Felip Pedrell de Tortosa va acollir divendres al vespre el gran acte de campanya de Primàries a les Terres de l’ Ebre, amb les candidatures dels municipis de Tortosa, La Ràpita i Rasquera que es presentaran a les eleccions municipals del 26M sota el paraigües de Primàries Catalunya.

Presentat per Marc Carrera, l’acte va comptar amb els 21 candidats de Tortosa per la República, el regidor de Solidaritat a l’Ajuntament de La Ràpita, Àlex Cervera, i l’actual alcalde de Rasquera, Josep González, caps de llista, respectivament, de Primàries a La Ràpita, i a Rasquera.

Per part de Tortosa per la República, els números del 2 al 5 de la llista, Ernest Redó, Eva Benet, Albert Llorenç Mariño i Àstrid Vidiella, van respondre les preguntes del presentador respecte de les seves motivacions per estar en la llista de Tortosa, i el mateix van fer els caps de llista de La Ràpita i de Rasquera.

A l’acte van intervenir també Toni Castellà i Uriel Beltran en representació de Demòcrates i Solidaritat Catalana per la Independència, els dos partits que formen part de la coalició de Primàries Catalunya, junt amb l’ associació Junts per la República que acull els membres independents de les diferents candidatures.

La consellera d’Ensenyament a l’ exili, Clara Ponsatí, i l’advocat Aamer Anwar hi van ser presents també, a través de video, expresant el seu recolzament al dret d’autodeterminació de Catalunya i al moviment de Primàries dins d’aquest procés.

Va cloure l’acte la cap de llista de Tortosa per la República, Núria Menasanch, recordant la unitat que va fer possible el 1r d’octubre.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.