El Jesús i Maria no pot pujar per la sanció de fa dues tempoarades. Però segueix amb opcions d’estar entre els dos primers. És segon a un punt del líder. El seu objectiu és lluitar fins el final i poder jugar la promoció o ser campió. Cas de ser campió, podria aclarir la situació que es pot presentar perquè llavors el segon seria qui pujaria com a campió i el tercer faria la promoció. No obstant, si queda segon podria veure’s privat de poder jugar la promoció, un fet que el Jesús i Maria no té clar.
Va guanyar al Batea amb un juvenil, Salva, molt encertat, amb dos gols. Sufi va fer el primer. El Batea va reduir distàncies al final. Ara el Batea s’ho jugarà tot diumenge contra el líder Perelló, a l’espera també del que fa el Jesús i Maria a Godall. La resta d’equips lluitaran en les dues jornades per a poder ocupar la tercera plaça que pot tenir premi de la promoció depén dels propers resultats i com quede el Jesús i Maria.