L’Arnes havia de guanyar per pujar i va fer-ho a Benissanet (0-2).Un gol de Miquel al primer temps i un altre de Gordo, a la represa, van valdre un triomf d’ascens de categoria. En acabar el partit, els arnerols van celebrar l’ascens.
El Benissanet podria pujar si es confirma que cap ebrenc baixa de Segona (així és a expendes del que passe amb l’Ascó i si la seua participació a Segona la temporada vinent comportés una compennsació més actualment a la categoria). Si es confirma pujaria l’Amposta B i si, a la vegada, puja el segon classificat de Tercera, el Benissanet també a pujaria a Tercera.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.