L’Amposta va guanyar l’Ebre Escola, equip que ja havia pujat (3-1). Necessitava que no guanyés l’Arnes, per pujar directe, però això no va passar. En principi, en no haver cap descens ebrenc de Segona, l’Amposta puja. Però ara falta saber el tema Ascó. Falta saber si l’Ascó competirà a Segona i si això pot comportar una compensació més amb la qual cosa encara estarien equips ebrencs de la categoria amb algun perill). No obstant, l’ascens de l’Amposta, si no hi ha res de nou, es produirà.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre