El Tortosa, tercer, va guanyar el Catllar, segon classificat (3-0). D’aquesta manera, els tortosins estan ara a 5 punts quan manquen sis, amb el golaverage particular al seu favor. El Tortosa hauria d’esperar guanyar els dos partits i esperar que el Catllar no en guanyi cap. Complicat, peròencara queden algunes esperances.
El Tortosa va començar millor i va avançar-se amb un gol de penal, transformat per Marc Benito. El Catllar va reaccionar i Selu, porter local, va evitar les seues oportunitats. De l’1-1 es va passar en temps afegit, al 2-0 en una contra que va definir Pol Benito. A la represa, el partit es va trencar. El Catllar va buscar el gol però el Tortosa, amb espais, va tenir també possibilitats, sentenciant Miguel Reverté al final amb el 3-0.
Al descans es va fer un passadís al benjamií, campió territorial.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre