El documental “L’aigua. Esclat de vida”, una producció de la Comunitat de Regants – Sindicat Agrícola de l’Ebre amb la realització de La Productora i Canal Terres de l’Ebre, donarà el tret de sortida del festival de cine i turisme  Terres Travel Festival. L’audiovisual, dirigit per Miki Colomer, es projectarà aquest divendres  26 de febrer a les 20h a la Cambra de Comerç de Tortosa, i serà la l’estrena exclusiva d’un llargmetratge que vol donar veu a la història centenària dels canals de la Comunitat de Regants – Sindicat Agrícola de l’Ebre.

FITXA TÈCNICA

Nom audiovisual: L’aigua. Esclat de Vida

Direcció: Miki Colomer

Producció: Comunitat de Regants – Sindicat Agrícola de l’Ebre

Realització: La Productora i Canal Terres de l’Ebre

Sinopsis: El riu Ebre, esclat de vida, ànima d’una terra que ha conviscut a la seva vora i que d’ell n’ha tret la força i els recursos necessaris per tirar endavant. Durant més de 100 anys, les aigües dels canals de la Comunitat de Regants – Sindicat Agrícola de l’Ebre han transformat el marge esquerre del riu, ajudant a modernitzar el sector agrari de la zona i al desenvolupament social i econòmic dels seus habitants. Descobreix la història de lluita i esforç dels regants que han fet possible que l’aigua pogués arribar a una àmplia varietat de cultius del territori, i com això ha contribuït a desenvolupar el Delta de l’Ebre com un espai natural incomparable, únic i singular.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.