El Tortosa va ser superior a la primera meitat, quan va tenir les millors ocasions. Però a la represa, el Gandesa va imposar-se i Simo, amb assistència de Dilla, i el propi Dilla, en la darrera jugada del derbi, van sentenciar amb el 2-0. El partit va acabar amb uns minuts de tensió a la zona de banquetes.
El Tortosa, amb la derrota, s’allunya de la promoció (a 8 punts) mentre que el Gandesa, amb el triomf, referma la quarta plaça i s’acosta a la tercera.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.