L’assemblea d’ERC Campredó ha escollit a Damià Grau i Arasa com a cap de llista per a les properes eleccions municipals. Damià Grau repeteix en la posició d’Alcaldable-President lloc que ha ocupat en aquesta legislatura que s’està acabant.

També s’ha conformat la candidatura en coalició amb CAMPREDÓ POBLE mitjançant un acord municipal. La candidatura estarà formada per 12 persones que treballaran per consolidar i fer créixer un projecte de poble engrescador i apassionant que sigui capaç de resoldre les necessitats dels campredonencs i campredonenques durant els propers anys.

L’alcaldable manifestava que és “Una enorme responsabilitat i satisfacció poder comptar amb el suport de companys i companyes per fer créixer un projecte poble i compartir un objectiu de futur comú, que sigue complert per a la societat campredonenca“.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.