L’ajuntament de Campredó celebra les Festes Majors del dissabte 17 fins al 31 de juliol. Enguany, amb un programa que combina els actes més tradicionals amb els més moderns, amb activitats per a totes les edats i per a tots els gustos, es podrà gaudir de la presentació de les pubilles, balls, bous, activitats per als més petits, que donaran pas al concert de Gertrudis juntament amb l’actuació de la Banda Patilla, que tindrà lloc el divendres 23 de juliol a l’espai Cultural La C, un dels actes destacats de la programació.

Des del consistori i els Amics de la Festa Majors, han preparat els actes respectant les mesures sanitàries vigents, i per este motiu els abonaments de la festa major es podran adquirir mitjançant la plataforma Ebreticket, d’esta forma els organitzadors tindran un control d’assistència més acurat en els actes que així ho requerisquen.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.