Jordi Jardí no es presentarà a les properes eleccions municipals. L’alcalde de Tivissa deixa el càrrec després de setze anys com a màxim mandatari de l’ajuntament de la població de la Ribera d’Ebre, fa un pas al costat i deixa la política municipal. El seu relleu, serà l’actual regidora de serveis a les persones i primera tinent d’alcalde, Montse Pagés, qui ocuparà la vacant que deixa Jardí com a primer lloc encapçalant la llista del PDeCAT.

Jardí, passa balanç del que han estat aquests setze anys de mandat, i diu que “Tivissa jo crec que avui en dia és un poble referent. Si fem la comparativa del que hem anat aconseguit durant aquests anys, respecte als serveis que ofereix el poble, en referència als pobles dels voltants jo crec que la comparativa no la pot aguantar pràcticament ningú“, asseverava Jardí. A més deia que “Me’n vaig en la tranquil·litat de la feia molt ben feta, d’haver estat l’alcalde de tots i a més a més me’n vaig amb la tranquil·litat i total confiança de deixar el poble en bones mans. La persona que agafarà el relleu i encapçalarà la llista i segur que els tivissans i tivissanes tindràn la intel·ligència per convertir-la en la seua alcaldessa. Montse és una persona que té la preparació i té la capacitat suficient com per a agafar aquesta repte i ser la futura alcaldessa de Tivissa, i té al millor equip per fer que Tivissa continui al capdavant i que continui sent un referent a tots els nivells“, concloïa.

Tivissa en els darrers temps ha estat feu convergent, dominant les passades eleccions municipals amb majoria absoluta després d’haver rebut el recolzament del 50% dels electors que propiciaven fins a cinc regidors, per contra del 3 d’Ara Tivissa-Acord Municipal amb el 32,92 % dels electors i 1 regidor per l’Agrupació d’Independents de la Serra d’Almós-FIC amb un total del 14,62 del total dels sufragis. Veurem ara que passa, amb aquest relleu a l’alcaldia.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.