La CUP Deltebre veu opcions de guanyar l’alcaldia a les pròximes eleccions municipals. Així ho va dir la candidata Dayana Santiago a l’Entrevista de l’Ebre Notícies. Santiago ha explicat alguns dels projectes que presentarà la CUP en el seu programa electoral i tots giraran en torn a fer un municipi sota el prisma del feminisme.

“Anem a fer un poble feminista, on l’eix feminista estarà a tots els àmbits”, va dir Santiago. Des de la CUP proposen il·luminar tots els carrers del poble per evitar la sensació d’inseguretat, plantar una filera d’arbres de fulla lila (el conegut com arbre de l’amor, Cercis siliquastrum) al llarg de la façana fluvial perquè Deltebre s’identifiqui amb el feminisme o impulsar les seccions femenines dels diferents clubs esportius de Deltebre.

La CUP Deltebre també demana que s’aclareixiquen les possibles irregularitats que hi hagen hagut a l’ajuntament durant els mandats del republicà Gervasi Aspa i el socialista José Emilio Bertomeu. La CUP no s’ha volgut pronunciar més sobre el cas, però sí ha reclamat més transparència a l’equip de govern del PDeCAT de Lluís Soler. Dayana Santiago també va criticar la passivitat dels altres grups de l’oposició durant este mandat que, segons ella, ha permès a Lluís Soler governar amb comoditat tot i estar en minoria.

L’entrevista completa:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.