Un ferit greu que ha estat evacuat amb helicòpter a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona i dues persones en estat menys greu han estat el balanç de la topada per encalç que s’ha produït a primera hora d’aquesta tarda, a un quart de quatre concretament, a la carretera C-12 a l’entrada en sentit sud de Flix.

S’han activat una dotació dels Bombers de la Generalitat, efectius dels Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) i un helicòpter que ha traslladat al ferit al centre hospitalari.

La topada ha tingut lloc al punt quilomètric número 86 entre un camió cisterna i un vehicle, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Com a conseqüència dels fets s’ha traslladat en helicòpter al ferit més greu, mentre les altres dues persones ferides han estat desplaçades al mateix centre hospitalari en ambulància, mentre el ferit lleu ha estat desplaçat a l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre per fer-li les observacions pertinents.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.