Un empoderament important de gent a la Sénia per a les properes eleccions, han decidit constituir una agrupació d’electors/es sorgida de l’Espai de reflexió i estan en contacte amb la gent d’Ulldecona per presentar-se de cara a les properes eleccions municipals.

Tot i que encara estan ampliant les bases i decidir el cap de llista han establert els primers contactes amb les formacions polítiques existents. Hi ha diversitat de confluències que a hores d’ara falta definir qui formarà part d’aquesta candidatura.

About the Author:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.