El Partit Demòcrata de Móra la Nova ha escollit Mari Carmen Rios com la nova candidata per encapçalar aquest projecte a les eleccions municipals. Els associats i simpatitzants de la formació van votar per unanimitat la candidatura de Rios a l’assemblea de primàries que va tenir lloc aquest passat divendres a la seu del PDeCAT de la localitat.

La nova cap de llista es va mostrar molt il·lusionada pel vot de confiança de tots membres de la formació de Móra la Nova. Rios va explicar els diferents motius pels quals havia decidit fer un pas endavant i presentar la seva candidatura, vist que havia format part de la llista en la darrera candidatura a les eleccions municipals com a número 7. “Un dels motius pels quals em presento a l’alcaldia és perquè sóc dona”, va explicar la candidata, “vivim en un moment on lluitem per la igualtat de gènere i això ho aconseguirem si les dones encapçalen alts càrrecs de les diferents administracions”.

A més, Rios va fer referència al futur de la població i del jovent de Móra la Nova com un dels altres motius claus de la seva presentació. “Sóc mare i vull viure en un municipi on els nostres fills i filles puguin rebre una formació de qualitat i que no hagin de marxar fora de les Terres de l’Ebre per trobar una feina digna”, va afegir la cap de llista. També va fer esment de la situació actual que viu la localitat, “enyoro la Móra la Nova que em va veure créixer, el dinamisme del municipi i la seva vitalitat”, va confessar la candidata, “per aquest motiu hem de recuperar l’esplendor del poble, l’hem de dotar de tots els serveis i insfraestructures perquè torni a ser un municipi capdavanter de la Ribera d’Ebre”.

A l’assemblea de primàries, a més dels associats i simpatitzants, també hi van assistir els membres de l’executiu local amb la presidenta local, Montserrat Pedret, com a portaveu. “Estem molt contents que la Mari Carmen hagi decidit emprendre aquest repte tan engrescador”, va assenyalar Pedret, “coneixem la seva vinculació al poble i sabem del cert que farà una feina fantàstica per aconseguir l’alcaldia i dotar Móra la Nova de tots els actius necessaris per millorar el municipi”.

Mari Carmen Rios va nàixer a Màlaga l’any 1975, però des de la seva infantesa viu a Móra la Nova, on ha format una família. És una persona molt vinculada al poble, i és que forma part del grup de teatre l’Estació de Móra la Nova, també és la secretària de la Confraria del Sant Crist i, a més, és voluntària en diferents actes lúdicoinfantils on participa com a contacontes. Rios és auxiliar d’infermeria a la Residència i Centre de Dia per a la Gent Gran de Móra la Nova i, actualment, és l’encarregada del Centre de Dia.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.