Cap de setmana productiu per als representants de la Unió Atlètica Montsià i juntament al títol aconseguit per Llorenç Sales en el campionat de Catalunya indoor i haver aconseguit la mínima per al campionat d’Europa a Glasgow, a més van celebrar el rècord d’Espanya en llençament de pes que va batre Cristian Ravar en la competició internacional disputada a les insta·lacions del First National Bank Arena situat a la ciutat de Jonesboro a l’estat d’Arkansas. Ravar va establir el nou rècord nacional de martell pesat en pista coberta amb una marca de 20 metres i 90 centímetres, superant en 15 centímetres l’anterior registre.

A la prova disputada als Estats Units s’hi van donar cita les primeres espases nord-americanes entre els quals es trobava Adar Sheere, principal rival que va deixar per darrera amb una marca de 19 metres i 43 centímetres en segon lloc del podi, i Robert Watson amb un llençament de 18 metres i 5 centímetres, que es va haver d’aconformar amb la tercera posició.

Ravar ocupava actualment la tercera plaça en el rànquing estatal, després dels 20,09 aconseguits a Albuquerque (Ciutat de Mèxic) el passat 10 de febrer de l’2017. Per davant d’ell estaven l’atleta d’origen equatorià, Kevin Arreaga, posseïdor del millor registre, amb 20 metres i 75 centímetres, i Francisco Javier Nieto, segon amb 20, 28, que va obtenir el 2002. La millor marca a l’aire lliure segueix en possessió del mític Javier Cienfuegos amb els 21,87 que va assolir a l’any 2014.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.