ACN (Barcelona) – La tercera edició de la Mobile Week s’estendrà per Catalunya i celebrarà unes 180 activitats de forma paral·lela a Barcelona, Girona, Lleida, Reus, Igualada i a la comarca de la Ribera d’Ebre, del 14 al 23 de febrer, una setmana abans de la celebració del Mobile World Congress.

Sota el lema “La nostra senzilla relació amb la tecnologia“, aquesta setmana de reflexió convidarà el ciutadà a pensar les repercussions de la revolució digital en la seva vida quotidiana a través de les arts, la ciència o la filosofia.

En la presentació del certamen, el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, ha reivindicat la importància no només d’estendre “la fibra òptica” per tot el territori sinó també “el debat tecnològic i ètic” sobre la transformació digital.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.