Ciutadans (Cs) creix a Terres de l’Ebre i crea una nova agrupació a Amposta. El grup local s’ha constituït aquest mes en una reunió a la qual van assistir afiliats, simpatitzats i els responsables d’implantació a Terres de l’Ebre i Tarragona, Carme Margalef i Fernando Pecino.

La junta del grup local de la formació taronja a Amposta està formada per Albert Castelló, com a coordinador; Caterina Navarro, responsable de xarxes socials i comunicació; i Cecília Castelló, responsable de Ciutadania i Associacions.

D’aquesta manera, Ciutadans consolida el seu creixement al territori i s’ha implantat a Amposta per presentar un projecte de centre, inclusiu i amb l’objectiu d’atendre les necessitats reals dels ciutadans. També, el partit continuarà organitzant carpes informatives per donar a conèixer Cs al municipi.