El Partit Demòcrata de Flix ha escollit Josep Solé com a candidat per encapçalar la formació a les eleccions municipals del proper mes de maig. Aquesta decisió es va acordar a l’assemblea de primàries que el PDeCAT va celebrar el passat divendres al vespre, després que tots els associats i simpatitzants votéssin per unanimitat la seva candidatura.

A l’acte hi van assistir el president del Partit Demòcrata a la Ribera d’Ebre, Pau Daniel Serrano, i la regidora de l’Ajuntament de Flix i membre de l’executiva de la formació a la Vegueria de les Terres de l’Ebre, Núria Blanch. Per la seva banda, Serrano va destacar la trajectòria política del candidat i va refermar el seu suport a la feina feta en la darrera legislatura. “Josep coneix la realitat del municipi de Flix i, en els darrers anys, treballa pel futur de tots els flixancos i flixanques”, va afegir Serrano, “és una persona que té ganes de tirar endavant aquest projecte i dotar a Flix i a la Ribera d’Ebre de futur”.

D’altra banda, Solé va agrair la confiança i el suport rebut per part de tots els associats i simpatitzants del PDeCAT a la localitat. A més, també va fer esment de la importància que el jovent de Flix vulgui participar de la vida activa del seu poble i va remarcar que la il·lusió, l’energia i les propostes de tots ells són un gran impuls per al municipi. L’alcaldable també va recordar amb especial estima la figura de Sergi Fernández, qui a les eleccions municipals de 2015 ja havia confiat en Solé per unir-se al projecte de partit.

Finalment, el candidat va traçar diverses línies per encarar aquests comicis i va incidir en un dels objectius principals, “formar un bon equip és imprescindible per treballar en la direcció correcta, així com també ho és aglutinar totes les sensibilitats i perspectives possibles”, va afegir l’actual tinent d’alcalde. “Una de les claus per al bon funcionament és la il·lusió i la convicció en allò que fas”, va afirmar Solé, “per això comencem la campanya com una batalla per obtenir l’honor de representar la nostra gent”.