El Perelló és líder en solitari després de vèncer el Corbera en el partit de festes (6-3). Els de Molinos van ser letals a la primera meitat quan van marcar quatre gols. Joab, amb un gran tret, Jusi, Jack i Didac van posar el 4-0. El Corbera, tot i tenir alguna opció, no va estar dins del partit i va anar a remolc. Però tot va canviar a l’inici de la represa quan els visitants van fer 3 gols en els primers minuts. El partit es va ajustar i el Perelló va patir fins que Marc va establir el 5-3. Als darrers minuts ja va baixar la intensitat i el Perelló va tenir una opció en una jugada de Jack i, finalment, el jove Xavi va aconseguir el 6-3.
el trofeu Felicidad, de festes majors, es va quedar a casa. El Perelló segueix líder.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre