3 punts d’or per a l’Ascó, assolits a Llagostera (1-3)

2019-01-17T14:10:28+00:0023 de desembre de 2018|Partits de futbol|0 Comentaris

Gran partit de l’Ascó que va sumar una victòria necessària al camp del Llagostera (1-3). Víctor, aviat, va marcar el 0-1. Empataria el Llagostera però l’Ascó, molt posat i intens, es va posar per davant amb un golàs de Víctor. A la represa, a la contra, l’Ascó va ser letal i Xavi va fer l’1-3, tenint més opcions com un penal que Víctor no va poder transformar. Gran victòria i que és vital, anímica i classificatòriament.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.
Escriu un comentari
X
X