El Sant Jaume, amb 3 cadets a la convocatòria, va poder empatar contra un equip capdavanter com el Perelló. Els visitants van tenir les primeres opcions però, en no marcar, van fer crèixer un Sant Jaume que es va defensar amb ordre, pressionant dalt, i amb molta actitud i treball. Amb els minuts, els locals van creure que podien i van avisar amb un parell d’aproximacions fins que Raül, un rumano resident a Santa Bàrbara i que s’ha incorporat fa poques setmanes, va marcar l’1-0- A la represa, el Perelló va empatar aviat amb gol de ‘Kaiser’ Vicent, en rematar al segon pal una falta. Semblava que el Perelló decidiria però el Sant Jaume va seguir ben posat i va acabar mantenint l’empat, tallant el ritme al partit i implicat en treball de contenció. El Perelló no va estar, en general, a l’altura, sent massa directe i sense jugar en equip.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.