Desconvocada la vaga a la paperera Saica Pack, l’antiga Dapsa. Fruit de les negociacions amb el comitè d’empresa, la direcció descarta de moment aplicar el quart i cinquè torn, que suposaria ampliar l’horari laboral en caps de setmana i festius. A última hora del matí també hi hagut acord pel calendari laboral de l’any que ve. Els treballadors, que inicialment havien decidit seguir amb els dies d’aturada previstos, han decidit tornar al seu lloc de feina progressivament.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.