El parc de Nadal Jove de Tortosa obrirà les seues portes el proper 21 de desembre fins el 4 de gener. El preu de l’entrada per als xiquets i xiquetes serà de 4 euros, per tot el dia; mentre que per als adults serà de 2 euros.  Respecte l’abonament, el preu per tots els dies serà de 25 euros per als joves i de 12 per als adults.

Enguany, amb tota la junta renovada, s’han inclòs novetats, com la participació de més entitats i clubs de la ciutat per donar a conèixer la seua tasca, però també es manté la zona ‘arcade’ i la mini bolera, estrenades l’any passat i que van tindre molt bona acollida. Una d’aquestes, el Club Bàsquet Cantaires, que enguany celebren els 50 anys de la fundació. Ells duran a terme un taller durant un dia i hi haurà un campionat de Playstation 4 amb un joc de l’NBA. Una altra entitat esportiva, el Club Futbol Sala Tortosa, muntarà dos minipistes per ensenyar les tècniques d’aquest esport i a competir en equip. També s’hi sumen els Geganters de Tortosa, que ajudaran a fer titelles dels gegants, o el Club d’Escacs, que organitzaran partides. A més, hi haurà un ‘escape room’ completament nou.

D’altra banda, també es mantenen altres activitats clàssiques, com ara els unflables (que enguany estaran centrats en el ‘far west’), el taller de disfresses, el de pintar cares, el d’elaboració de postals de Nadal o el de l’hortet. A més, la zona d’aventures disposarà un any més d’un rocòdrom, i es repeteix la minibolera i l’àrea d’arcade i jocs recreatius, que l’any passat va tindre una bona acceptació entre els adults que acompanyen els infants al Nadal Jove.

La jornada inaugural del parc serà de portes obertes i s’hi podrà accedir gratuïtament. El dissabte 22 està prevista l’actuació de la Colla de Dolçaines dels Gegants de Tortosa, que recorrerà el parc amb alguns capgrossos. El dia 23 està prevista una exhibició canina, i el 27 una actuació còmica. El dilluns 31, coincidint amb l’últim dia de l’any, els Dolçainers de l’associació 4més1 acompanyaran l’Home dels Nassos i l’endemà, dia 1, hi haurà una actuació de màgia. Per a la cloenda, el 4 de gener, està prevista una xocolatada.

La regidora de Joventut, Cristina Girón, i Benjamin Roig, en representació de l’associació Voluntaris de Nadal Jove, organitzadors de les activitats, han donat a conèixer els detalls d’aquesta vint-i-sisena edició del parc. Girón ha volgut agrair l’esforç altruista que cada any fa aquesta associació per elaborar tota mena de tallers per a aquests dies d’aturada de l’activitat escolar.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.